Week 5 - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Melvin Kölker - WaarBenJij.nu Week 5 - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Melvin Kölker - WaarBenJij.nu

Week 5

Door: melvinkolker

Blijf op de hoogte en volg Melvin

19 Maart 2012 | Nederland, Amsterdam

5???
Ben ik echt al 5 weken hier?
ik heb het zelf absoluut niet in de gaten.
De tijd vliegt hier echt.

Natuurlijk, ik mis mijn familie, vrienden en mijn schatje..
Maar de dagen vliegen voorbij.

Het lijkt, bij wijze van spreken, wel gisteren dat Rick me savonds laat kwam kidnappen bij het LIDO om me een vuurdoop te geven bij Wet&Wild..

Mijn stage vordert goed, en ik heb genoeg te doen. Dus dat werkt natuurlijk mee aan het sneller laten gaan van de tijd.
De eerste weken heb ik me wel moeten aanpassen aan het werktempo, maar ik ben bang dat ik daar nu al te goed aan gewend ben.
Wordt lastig als ik weer terug in NL ben..
Achjah daar hoef ik voorlopig nog niet over na te denken..

Het is inmiddels nog maar 17 dagen voordat mijn schatje gaat aankomen op het vliegveld..
Daar kijk ik wel naar uit hoor..
Heerlijk met zn tweetjes hier het eiland onveilig maken..

Korte update over afgelopen week,
overdag naar stage, 's avonds overal en nergens..
Vrijdagavond was een techno feeste,
ik dacht héé lekker eens wat andere muziek.. maar Techno is niet mijn ding.. om de newkids maar eens te quote.. WAT EEN LANGZAME KUT MUZIEK..

Zaterdag was Lucien Foort in Bermuda.. Die draaide wel goed.. of jah... hij draaide goede platen, maar technisch niet heel fijn.. steeds opbouwen om vervolgens op het punt van een climax een break drin te gooien.. De sfeer werd er gelukkig niet minder om..
hoogtepunt: Cinema (skrillex rmx)

Zondag naar het strand geweest, lekker bewolkt op het strand liggen,,
bruin wordt je toch wel!!

Binnen het Lido is trouwens het plan ontstaan om een hardstylefeest te organiseren op Curacao..
Eerste dj die al in de line-up staat..
STEREO-PUNK ..
voor degenen die het niet weten, That's mee!!!!

Gewoon de eerste keer voor een publiek gaan draaien op Curacao,
Gekke werk!! maar ik ben er van overtuigd dat ik het kan..

Ik hou jullie op de hoogte..
en zal ook snel maar eens wat meer foto's op facebook gaan plaatsen..

ik hoorde trouwens dat jullie afgelopen week getuige waren van de zon die ik heb opgestuurd..
meteen verhalen over korte broeken,, wat een stelletje macamba's zijn jullie toch ook hahaha

ik ga hier gewoon met een lange broek op stap.. Ook al is het 30 graden (en op een drukke avond bij Bermuda nog veeel warmer)

Ik zal snel weer wat van me laten horen!!

Te otra bia!!!

• 19 Maart 2012 - 18:17

Sidney:

whahahahahahah sterieo-punk mit zien leuke truitjeee hihi :dp soory ich kos ut neet loatte.
    trouwens die 5 weaken goan hie neet zoe snel:(
    xxxx

• 19 Maart 2012 - 20:12

Sharon:

Heerlijk met zn tweetjes hier het eiland onveilig maken..
    YEAH geweldig!! hub ig aug EG zin in lieve schat!! ffkes volhouwe :)

xxxxxxxxxxxxx
    houvandig <3