Week 4 - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Melvin Kölker - WaarBenJij.nu Week 4 - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Melvin Kölker - WaarBenJij.nu

Week 4

Door: melvinkolker

Blijf op de hoogte en volg Melvin

13 Maart 2012 | Nederland, Amsterdam

Hallooo!!!

Ik heb afgelopen week weer heel veel meegemaakt..

Klaar??
Daar komt het dan..

In ons hotel waren er 5 mensen jarig binnen 8 dagen.
Het begon allemaal op 2 maart en 10 maart was de laatste..
Dat stond dus garant voor een week FEEST

Dinsdag 6 maart gingen we naar cinco.
voor 10 gulden is daar een uur lang onbeperkt drinken..
Een huisgenoot was die dag jarig en ik had (na het "happy hour") een fles champagne voor hem geregeld..
GRATIS en voor niks op vertoon van ID..

woensdagavond zijn we naar t tmf cafe geweest.. en toen was ikzelf om 12 uur jarig :D
Het was een leuk begin van mijn verjaardag :D

Donderdag kwam ik aan op stage en daar was mijn hele bureau versierd :D
heeel gezellig was het dat het hele kantoor zowiezo versierd van voor "International Women's Day"

Donderdagavond gingen we naar Bermuda want mijn verjaardag was tot 12, maar om 12 was de volgende weer jarig..
Heel gezellig hoor!! :D

Vrijdag nog steeds verjaardag van n huisgenootje en dus naar de full moon party op kokomo beach..
Opeens stonden alle mensen, inclusief ikzelf, met fluoriserende schmink in het gezicht..
ik was de gelukkig want ig kreeg nog maar een bril erbij met schmink..

Zaterdag was het halve LIDO op duikcursus, maar voor mij was het de dag om huur te gaan betalen..
wat een rib uit mn lijf.. =(

Daarna zijn we "de mega fantastische Lido Birthday bash barbeque" gaan voorbereiden..
Rick was zo aardig om zijn Pickup truck beschikbaar te stellen om de bbq te vervoeren..
en dus gingen we met een volle achterbak op weg naar caracasbaai

Hier hebben we de bbq rond 5 uur aangemaakt..
want vanaf 6 uur zou de rest van het lido en andere mensen komen..
Uiteindelijk werd het natuurlijk ietsje later, we zijn allemaal heel erg ingeburgerd ;)

De bbq was echt gezellig.. Superveel mensen en zelfs de muziek zat mee..
We waren namelijk afhankelijk van de radio.. Maar die draaide goede muziek!!

Achteraf kan ik wel zeggen dat ik nog niet vaak zo'n stoer verjaardagsfeestje heb gehad..
Het enige minpunt is dat mijn lieve vriendinnetje er niet bij was..

Natuurlijk mis je je familie en vrienden ook wel, maar mijn schatje toch het meest..

Zondag was een hele luie dag.
Hele dag aan het zwembad.. en al ontbrak de zon best wel, toch was ik nog lichtelijk verbrand.. (niet insmeren he)

Nou dat was het dan weer..
Ik zou het stiekem trouwens wel leuk vinden om eens post te krijgen ;)

Mijn adres is:
Melvin Kölker
Kaya Richard J. Beaujon 29
Willemstad, Curacao

(postcodes en die dingen doen we hier niet aan)

Tot snel!!

• 13 Maart 2012 - 21:07

De Goffinossssss:

Hej Mellie!

leuk um weer van dich te huure via zo'n bericht!
    wat n verhoale zik! =) en het is n blijk datse et heel erg noa dien zin hubs doa hè! Pap en mam hubbe auch inins de foto's van dich mit gekeken op Facebook ;) haha dus die zin auch weer up to date!
    haha mam vong die zin van 'Ik zou het stiekem trouwens wel leuk vinden om eens post te krijgen' erg zielig hahaha dusssss binnenkort kinse n kaartje van os verwachten! ^^
    Ver wunsje dich nog ein heel leuk verblief en de kins noe lekker aaftellen want binnenkort kump Sharon hè!? =) Geniet der mer van samen!

Dikke knuffel,
    De Goffins!

• 14 Maart 2012 - 05:19

Thirza:

ik had toch wel een uitgebreider verslag verwacht, ik vind het niet echt een goede impressie geven van afgelopen week :p
    maat wel netjes dat je elke week wat schrijft, daar kan ik wel wat van leren :)

tot morgen! wel immigratie bellen hè?!

• 14 Maart 2012 - 20:48

Paola Kolker:

He melvin,

ik ben blij dat je een leuk verjaardagsfeest hebt gehad.
    we doen het hier nog wel over als je terug bent, alleen zal 't niet zo'n strandfeest worden denk ik.
    misschien zien we elkaar snel op skipe.

gr en 'n dikke x mam