Bon Bini
Door: melvinkolker
Blijf op de hoogte en volg Melvin
13 Februari 2012 | Nederland, Amsterdam
Hallooo iedereen,
Na mijn eerste dagen op Curacao, heb ik eindelijk wat te schrijven in het reisverslag.
Ik zal maar beginnen bij het begin.
De nacht van donderdag op vrijdag ben ik om 02.00 uur vertrokken richting Schiphol..
Toen ik daar aankwam heb ik met veel pijn en moeite afscheid genomen van mijn lieve vriendinntje en mijn pappa en mamma..
Toen ik bij de gate aankwam kon ik al snel door.. Maar toen begon het wachten..
Er was een technische storing en we hadden dus vertraging..
Uiteindelijk bleek het om een klep van de airco te gaan.. Totale vertraging voor vertrek 2 uur :|
Pap, mam en sharon waren dus al thuis voordat ik de lucht in ging..
Na een vlucht die langer duurde dan me lief was, kwamen we uiteindelijk rond 5 uur aan op Curacao..
Ik werd opgehaald vanaf het vliegveld door wereldstage en we gingen 'even een borreltje doen'...
Ik pakte een pilsje,, maar ik kan je vertellen.. dat slaat erin na zo'n reis..
Daarna werd ik door de taxi naar Hotel Lido gebracht.. Toen ik net stond in te checke werd ik half gekidnapt door Rick en zijn oom en tante..
Dus heb ik snel mijn koffers naar de kamer gebracht en me omgekleed..
We gingen namelijk naar Wet & Wild op mambo beach..
Daar heb ik heeeeeeeel rustig aan gedaan met het bier,, en uiteindelijk ging ik na 25 uur zonder slaap naar mijn bedje in hotel Lido..
De volgende dag was ik al vroeg wakker,, JETLAG!!!
wat een klote gevoel is dat zeg..
ik had het idee dat ik SUPER lang geslapen had, alsof ik tot smiddags laat had uitgeslapen.. maar niets was minder waar..
's morgens ben ik opgehaald door rick en zijn tante en zijn we een simkaartje gaan halen.. daarna ben ik met rick en zijn tante naar hun huis gaan kijken.. Ik kan met gerust hart vertelle dat Rick een prima verblijfplaats heeft..
Wauw! wat een huis en wat een uitzicht..
Na een boterhammetje te hebben gegeten bij Rick ben ik naar de supermarkt gegaan met wederom Rick en zijn tante..
De supermarkt is ongeveer 300m van mijn hotel af.. Wist ik niet, maarja al doende leert men..
Na de boodschappen te hebben gedaan is Rick naar huis gegaan en ben ik even gaan zwemmen in ons zwembad..
Hier heb ik ook meteen een heel aantal van mijn huisgenoten leren kennen..
Stuk voor stuk aardig en 't is een gezellig groep ;)
Ik werd al meteen uitgenodigd voor aanstaande woensdag.. want dan gaan we met zn allen barbequen!!
Gisteren ben ik met rick, z'n oom en z'n tante naar Kokomo Beach geweest..
Mijn eerste dagje aan het strand.. De zon heeft goed zijn werk gedaan want ik ben licht verbrand.. Terwijl ik ingesmeerd was!!
Op Kokomo Beach zijn we gaan snorkelen.. Ik had wel al gesnorkeld in Kroatië en ook al eens in Turkije..
Maar wat je hier allemaal ziet is ongelovelijk.. Zo mooi!!
's avonds was het wederom tijd voor Wet & Wild op Mambo Beach..
Deze keer was het stukke drukker en omdat ik ook fitter was, heb ik me heel goed vermaakt. Met ongeveer de hele groep uit het hotel stonden we met de blote voetjes in het zand biertjes (of iets anders) te drinken..
Rick was er ook en werd goed 'opgenomen' in de groep..
Vanmorgen was het dan tijd voor stage.. Hoewel ik pas om 01.00 uur in mijn bedje lag, ging mijn wekker om 6 uur..
Ik was zelfs voor de wekker al wakker, ahhh wat is die jetlag toch fijn.. 8-)
Na me ijskoud gedouched te hebben, me bammetjes te hebben gesmeerd en mn spullen te hebben gepakt ben ik om half 8 naar de bushalte gegaan..
Tot mijn verbazing ging het heel goed met het openbaar vervoer.. (kan Veolia nog wat van leren!!)
Eerst ben ik bij Wereldstage geweest voor een voorlichting en daarna op naar Stimul-IT, mijn stagebedrijf..
Hier heb ik mijn contract ondertekend, even kennis gemaakt met de mensen en een korte rondleiding gehad.. Daarna mocht ik nog van mijn middag gaan genieten, want organisatorisch kwam het beter uit als ik morgen echt zou beginnen met mijn stage. PRIMA!!
Dus nu heb ik even tijd gehad om met mijn pappa, mamma, broertje en natuurlijk mijn lieve schatje te skypen..
Zo de update is nu wel klaar..
De eerste dagen op Curacao heb ik al heel veel gedaan/gezien..
En mede dankzij mijn huisgenoten en ook zeker dankzij de oom en tante van Rick heb ik een warm welkom gehad op Curacao...
Bon Bini oftewel Welkom was dus zeker op zijn plaats.
Tot snel!!
Ik zal maar beginnen bij het begin.
Toen ik bij de gate aankwam kon ik al snel door.. Maar toen begon het wachten..
Er was een technische storing en we hadden dus vertraging..
Pap, mam en sharon waren dus al thuis voordat ik de lucht in ging..
Ik pakte een pilsje,, maar ik kan je vertellen.. dat slaat erin na zo'n reis..
Dus heb ik snel mijn koffers naar de kamer gebracht en me omgekleed..
We gingen namelijk naar Wet & Wild op mambo beach..
De volgende dag was ik al vroeg wakker,, JETLAG!!!
wat een klote gevoel is dat zeg..
Wauw! wat een huis en wat een uitzicht..
Hier heb ik ook meteen een heel aantal van mijn huisgenoten leren kennen..
Stuk voor stuk aardig en 't is een gezellig groep ;)
Gisteren ben ik met rick, z'n oom en z'n tante naar Kokomo Beach geweest..
Maar wat je hier allemaal ziet is ongelovelijk.. Zo mooi!!
's avonds was het wederom tijd voor Wet & Wild op Mambo Beach..
Rick was er ook en werd goed 'opgenomen' in de groep..
Ik was zelfs voor de wekker al wakker, ahhh wat is die jetlag toch fijn.. 8-)
Zo de update is nu wel klaar..
De eerste dagen op Curacao heb ik al heel veel gedaan/gezien..
Bon Bini oftewel Welkom was dus zeker op zijn plaats.
Tot snel!!
13 Februari 2012 - 19:47
Sharon:
Super verhaaltje weer sjatje!!! Al wist ig natuurlijk al alles ;) -
13 Februari 2012 - 20:19
Marjolijn:
Melvin,
goed om te horen dat alles, op de vertraging na, goed is verlopen. Zo te horen heb je je draai al een beetje gemaakt en begin je er langzaam in te burgeren. Geniet er maar lekker van! -
13 Februari 2012 - 21:46
Lynn:
Gelukkig klinkt 't neet echt alsofse dich verveald hubs! Blief drvan geneete, en alweer 'nne daag minder veurdatse teruuk bis!
ALAAF! -
14 Februari 2012 - 11:11
Ward:
Het wordt tijd dat die stage begint want meer verhalen over zwemmen en strandfeesten kan ik niet aan :P haha
nee, grapje, gelukkig gaat het allemaal goed en heb je al nieuwe vrienden gemaakt ;) -
14 Februari 2012 - 16:05
Aniek:
Haa :) Ik dacht dat ik weinig deed, maar die feestjes en strand bezoekjes van jou, lijken toch ook niet echt op werken ;) Nou geniet in ieder geval van je verblijf en ik zal je verhalen volgen! :)
Liefs uit het koude Litouwen.